Despre CGV.ro

Ceea ce site-ul CGV.ro (Cultura Generala VIDEO) isi propune este sa ofere informatii de cultura generala din toate domeniile, intr-un format unic si accesibil in online-ul romanesc. Aceasta nisa nu este, din nefericire, indeajuns de exploatata in Romania, si nu neaparat pentru ca n-ar fi existat un concept bine definit in acest sens, ci mai degraba pentru ca tinerii prefera sa isi petreaca timpulĀ pe Internet altcumva, si nicidecum incercand sa acumuleze informatii interesante si deopotriva folositoare. In spiritul acestei idei, ce-i drept indraznete, pornim la drum, avand o singura speranta: sa ajutam pe cat posibil.

Documentarele pe care site-ul CGV.ro le va gazdui au ca sursa articolele educative ale site-ului DLI.ro. Fiecare video va contine si sursa articolului, in acest fel, cei interesati de varianta text sa poata accesa pagina dorita. E adevarat ca tinerii prefera continutul video in detrimentul formatului conventional, insa la fel de adevarat este si faptul ca multi dintre ei nu sunt interesati de un continut, in orice format ar fi, menit sa le imbogateasca, mai mult sau mai putin, cultura generala. Insa nu ramanem deziluzionati.

In spatele acestui proiect, exista o echipa ce depune o munca de-a dreptul colosala, iar efortul financiar este pe masura. Poti ajuta si tu prin simpla distribuire a continutului de pe site-ul CGV.ro in randul prietenilor. Nu dorim sa va distragem atentia de la documentare cu reclamele de pe site, dar aceasta metoda este necesara pentru a acoperi cel putin o parte din cheltuieli. Si nu, nu este un proiect sponsorizat. Va multumim pentru sprijin si speram, iata, cu un entuziasm vadit, ca CGV.ro va fi mai mult decat un site. Poate speranta unei noi generatii, de ce nu.